18 Nisan 2015 Cumartesi

Kerem Bursin Kimdir ?

                Kerem Bursin Kimdir ?

 Kerem Bursin 4 Haziran 1987'de  Amerika'da dünyaya gelmiştir. Amerika'da üniversite eğitimini oyunculuk üzerine tamamlayan Kerem Bursin Emerson College'den pazarlama iletişimi bölümünden mezun olmuştur. Amerika'da liseler arası en iyi tiyatro oyuncusu yarışmalarında en iyi erkek ödüllerini almıştır. Lise yıllarında müzikle uğraşmıştır ve arkadaşları ile birlikte rock grubu kurmuştur ve Texas'da çeşitli konserler vermiştir.
Kerem Bursin oyunculuk yeteği olduğu kadar oldukçada yakışıklıdır. Genç kızları kendine hayran bırakan Kerem Bursin baklavaları ile bir anda ülkemizde kızların hedef erkeği olarak bir anda yıldızı parladı. Oynadığı Line reklamında havuzdan çıkarken karın kaslarını sergileyen Kerem Bursin, Beyaz Show'da baklavalarını göstermesi için ısrarlar üzerine göstermemeside gündeme oturmuştu.
Kerem Bursin Amerika'da keşfedildikten sonra birçok filmlerde oynamıştır. Kerem Bursin daha sonra Kanal D'de yayınlanan Güneşi beklerken dizisinde Kerem rolünü canlandırdı. Daha Sonra Unutursam Fısılda  isimli sinema filminde rol alan Kerem Bursin kariyerinde yükselişi günden güne arttırmıştır. Bu film projesinden sonra Kanal D'de başlayan yeni dizi Şeref Meselesi'nde Başrol olarak Yiğit Kılıç Rolünü üstlendi.Şuan da hâla süren dizide git gide  dahada tecrübe kazanan oyuncu hayran kitlesini arttırmaya devam ediyor.


500x344 piksel boyutundadır.
Kerem Bursin Kimdir ?


Hiç yorum yok:

Yorum Gönder