11 Nisan 2015 Cumartesi

Hükümet Kadın

                      Hükümet Kadın

Midyat'ta yaşayan Xate ismindeki  kadın 8 çocuk annesidir.Midyat'taki diğer kadınlardan tek farkı eşinin Midyat belediye başkanı olmasıdır.Hiç beklenmedik bir anda kendini Midyat belediye başkanı olarak bulur.Ev işlerinde nekadar becerikli ise Belediye başkanlığındada okadar beceriklidir Xate.
Çok kısa bir zaman sonra 'Hükümet Gibi Kadın' olduğunu kanıtlayan Xate, şehirdeki her sorunu kendi yöntemleri ile halletmeye çalışmaya başlamıştır.Xate artık sadece midyat halkı için değil ülke içinde birşeyler yapmaya başlamıştır.
Sermiyan Midyat'ın kaleminden çıkan bu senaryoyu yine Sermiyan Midyat yönetmiştir. Bir kadının kendi kadınca yöntemleri ile bir belediye başkanlığını nasıl yönetebilecegini anlatan bu film oldukçada komik. Hükümet Kadın filminde ilk kez bir kadının ve üstelik 8 çocuklu bir kadının belediye başkanı olma hikayesi anlatılmaktadır. Oyuncu kadrosu Demet Akbağ , Ercan Kesal ve Bülent Çolak gibi kaliteli oyunculardan oluşuyor. Hükümet Kadın izlediğinize pişman olmayacağınız bir filmdir. BeyazFilm iyi seyirler diler.


1050x1500 px resim boyutudur.
Hükümet Kadın kataloğudur.

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder