22 Nisan 2015 Çarşamba

Çalgı Çengi

                        Çalgı Çengi

Düğünlerde, kına gecelerinde ve sünnet düğünlerinde orkestra ve şarkı soylerek geçimini sürdüren iki Ankara'lı teyze çocuklarının başına gelen olay anlatılmaktadır. İkili bir gece düğünde sahne almak için hazırlıklar yaparken birden bire bir ceset ile karşılaşırlar ve ne yapacaklarını bilemezler. Burdan sonra trajikomik olaylar başlar. Kendilerine hazırlanmaları için komürlüğü uygun gören düğün sahibine kızan ikili bir anda iki mafya ile karşılaşırlar. Daha sonra mafyalar yanlışlıkla güvenlik görevlisini öldürürler ve bu ikilide bu olaya şahit olurlar. Bundan dolayı hayatları tehlikeye girer
Filmin yönetmeni Selçuk Aydemir Cem Yılmaz'ın desteğini alarak ortaya absürd bir mafya komedisi çıkarmıştır. Komedi film izlemek isterseniz Çalgı Çengi izlemenizi tavsiye ederim İyi seyirler.


503x719 piksel boyutundadır.
Çalgı Çengi izle

21 Nisan 2015 Salı

Hababam Sınıfı

                         Hababam Sınıfı



Hababam sınıfı mahmut hocası inek şabanı güdük necmisiyle çapkın feritiyle şirin tonton kadın hademe hafize anasıyla bir bütün bir komedi tufanı bir ritüel olmuştur.Film izleyicileri artık Hababam Sınıfını Restorasyon izle şekliyle göreceklerdir.Daha sağlam blu-ray görüntü kalitesi görüntülerdeki keskinlik herşeyiyle bir bütündür.Hababam Sınıfı mahmut hocanın sınıfa verdiği cezalarla onları düzene sokması ile ayrı bir komedi haline dönmektedir.Tabiki Sınıfın adı haylaz bir sınıf rahat dururlarmı inadına Mahmut hocanın tersine gitmektedirler.Buda bizlere gerçekten izlenesi sahneler gülmesi gereken sahneler sunmaktadır.Beyaz Film sizlere Hd kalitesinde sunduğu filmi sitemizden izleyip yorum yapınız.İyi seyirler dileriz.


220x336 piksel boyutundadır.
Hababam Sınıfı izle

20 Nisan 2015 Pazartesi

Çılgın Dersane Kampta

                   Çılgın Dersane Kampta


Üniversite için dolu dizgin hazırlanan çocuklar sınav öncesi motivasyon için bir kamp organizasyonu gerçekleştirecektir.Çok istekli olan öğrenciler tabiki tam katılım yapacaktır.Çılgın Dersane Kampta izleyicileri ateşli sahneleriyle ve seksi anları eğlenceli komik estanteneleri ile birlikte filmi büyük bir keyifle seyredecekler.Film izleyenler için gençlik,eğlence,macera gibi katagorilerin bulunduğu ve bu katagorileri içeren filmi büyük bi seyir keyfi ile izleyeceklerini tahmin edebiliyor gibiyim.Hd film izle tadında sunacağımız filmi sitemiz Beyaz Film'den tabiki izleyip bizleri ödüllendireceğinize inancım tam.Son olarak üniversitenin kazanma anahtarı olan bu kamp olayını kim istemezki diye bir slogana sahip filmi sitemizden izleyip yorum yapınız.İyi seyirler dilerim.


600x865 piksel boyutundadır.
Çılgın Dersane Kampta izle

18 Nisan 2015 Cumartesi

Kerem Bursin Kimdir ?

                Kerem Bursin Kimdir ?

 Kerem Bursin 4 Haziran 1987'de  Amerika'da dünyaya gelmiştir. Amerika'da üniversite eğitimini oyunculuk üzerine tamamlayan Kerem Bursin Emerson College'den pazarlama iletişimi bölümünden mezun olmuştur. Amerika'da liseler arası en iyi tiyatro oyuncusu yarışmalarında en iyi erkek ödüllerini almıştır. Lise yıllarında müzikle uğraşmıştır ve arkadaşları ile birlikte rock grubu kurmuştur ve Texas'da çeşitli konserler vermiştir.
Kerem Bursin oyunculuk yeteği olduğu kadar oldukçada yakışıklıdır. Genç kızları kendine hayran bırakan Kerem Bursin baklavaları ile bir anda ülkemizde kızların hedef erkeği olarak bir anda yıldızı parladı. Oynadığı Line reklamında havuzdan çıkarken karın kaslarını sergileyen Kerem Bursin, Beyaz Show'da baklavalarını göstermesi için ısrarlar üzerine göstermemeside gündeme oturmuştu.
Kerem Bursin Amerika'da keşfedildikten sonra birçok filmlerde oynamıştır. Kerem Bursin daha sonra Kanal D'de yayınlanan Güneşi beklerken dizisinde Kerem rolünü canlandırdı. Daha Sonra Unutursam Fısılda  isimli sinema filminde rol alan Kerem Bursin kariyerinde yükselişi günden güne arttırmıştır. Bu film projesinden sonra Kanal D'de başlayan yeni dizi Şeref Meselesi'nde Başrol olarak Yiğit Kılıç Rolünü üstlendi.Şuan da hâla süren dizide git gide  dahada tecrübe kazanan oyuncu hayran kitlesini arttırmaya devam ediyor.


500x344 piksel boyutundadır.
Kerem Bursin Kimdir ?


17 Nisan 2015 Cuma

John Doe: Vigilante

                 John Doe: Vigilante

Sıradan bir kişi olan John Doe giydiği bir kostüm ile adaleti kendi fikrince yaratarak suçluları birer birer yakalayıp vahşi şekilde onları öldürüyor. Kendini kahraman olarak gören John devlet tarafından seri katil olarak aranmaktadır. 5. cinayetinden sonra büyük bir ekip ile büyük operasyonlar sonucunda hâla yakalanmayan John cinayetlerine devam etmektedir. Azılı suçlulara ikinci şansı veren devlet ve bu suçluları tekrardan dışarı salınması John'u oldukça sinirlendirmekte ve onlara ikinci şansın oldukça affedici geldiğini düşünmektedir. Böyle suçluları öldürerek John Doe sizce bir kahraman mı? yoksa katil mi?. Kararı siz verin . Farklı bir tarzı olan film izleyicileri şaşırtıyor.
John Doe Vigilante izlemek için Beyazfilm.net adresine girmeniz yeterli. Beyazfilm iyi seyirler diler.

630x1200 piksel boyutundadır.
John Doe: Vigilante izle

16 Nisan 2015 Perşembe

Fakat Müzeyyen Bu Derin Bir Tutku

              Fakat Müzeyyen Bu Derin Bir Tutku

Şu zamana kadar hiç bir kitabı yayınlanmayan yazar Akif, kadınlar hakkında doğru bildikleri şeylerin üzerine gitmektedir.Sürekli bu konular hakkında araştırmalar yapar. Arkadaşları ile tartışır, kadınlar ile sohbet eder.Bir çok şeyide doğru bildiğini düşünmektedir. Yazdığı kitaplarda konu olarak başta kadınları ele almaktadır. Kadın ile erkek ilişkisi konusunda bir türlü doğruyu bulamayan Arif sürekli bu kafasını kurcalayan soruların peşindedir. Ama ummadığı bir anda karşısında Müzeyyen adında bir kadın ile karşılaşır ve doğru bildiği herşey bir anda yerlebir olur.Kadınlar hakkında cevabını bulamadığı bütün soruların cevabını Müzeyyen'de bulacaktır.Müzeyyen hiç bir kadına benzememektedir Bu yüzden Müzeyyen'in cazibesine kapılmamak elde değildir.Fakat Arif, Müzeyyen'in hayatına girdikçe büyük acılara maruz kalacaktır. Fakat Müzeyyen Bu Derin Bir Tutku Filminin yönetmenliği Çiğdem Vitrinel'e aittir.Senaryo ise Vitrinel ile Ceyda Aşar'a aittir. Filmin başrollerinide Erdal Beşikçioğlu ve Sezin Akbaşoğulları paylaşmaktadır. Beyazfilm iyi seyirler diler..


640x360 piksel boyutundadır.
Fakat Müzeyyen Bu Derin Bir Tutku

15 Nisan 2015 Çarşamba

Celal ile Ceren

                                     Celal ile Ceren


30 yaşına basan Celal ; Karaköyde babasının elektrikçi dükkanında çalışmaktadır. Diğer yandan 30 yaş krizine giren Ceren ise mobilya mağazasında satış görevlisi olarak çalışmaktadır.Celal ile Ceren 6 yıldır birliktelerdir.Cevrelerindeki insanlarda artık evleneceklerine kesin gözüyle bakmaktadırlar.Fakat Celal bir arkadaşının bekarlığa veda partisine gitmek istemektedir. Celal ile Ceren çok feci tartışırlar.Ama Celal bekarlığa veda partisine gitmektedir.Bu olaydan sonra Ceren ayrılmak istemektedir.Aslında ayrılmak istemesede amacı sadece bekarlığa veda partisini Celan'in burnundan getirmek istemesidir.Ama işler planlandığı gibi yürümez ve Celal bir anda Ceren'i terkeder.Hayatının daha rahat olacağını düşünen Celal , Ceren'i özlemeye başlamıştır.
Başrollerinde Şahan Gökbakar ve Ezgi Mola'nın oynadığı Celal ile Ceren izlenmeyi fazlasıyla hakediyor.Recep İvedik projesindede beraber çalışan Şahan ve Togan kardeşler bu filmide beraber yönetmişlerdir. BeyazFilm iyi seyirler diler.


1500x2100 piksel boyutundadır.
Celal İle Ceren

BeyazFilm Tanıtım Yazısı


                BeyazFilm Tanıtım Yazısı

Merhaba değerli film izleyicileri Yükselen bir değer halini alan ve mükemmel bir değer haline gelen internetten hd film izleme sektörünü en iyi şekilde temsil etmeyi bu projemizde gerekse kurmakta olduğumuz web sitemizde amaç edindik. Projemizi anlattığımız her forum sitelerinden şimdiden tebrik ve başarı mesajları aldık.Siz değerli film izleyicileri için bambaşka bir film sitesi projesi üzerinde uzun süren çalışmalarımız sonucunda sona yaklaştık. Fakat biz bu projede yolun daha başındayız ve ilerleyen zamanlarda bu projeye bir çok yenilikler de katmayı düşünüyoruz.
Birçok film izleyicisinin deva sermayesiyiz diyerek iddaalı bir şekilde giriş yapacağımızdan eminiz. Inanıyoruzki sizlerde bu projemizi çok beğenecek ve türkçe dublaj film izlemekten zevk alacaksınız. Film izlemenin kalitesini bizim projemizde anlayacaksınız. Filmlerin gerek görüntü kalitesi gerek ise ses kalitesini kaliteli filmlerimiz ile sizlerin evine taşıyacağız.Web sitemizin teması da çok hoşunuza gidecek gibi gözüküyor. Kaliteli script ile bu sitenin gerçekten çok hoşunuza gideceğinizden eminiz.   Son olarak hepinizi web sitemize bekliyoruz. Şimdiden iyi seyirler dileriz.Siz herzaman film izlemek isteyin bizler hep sizler için çalışmaya devam edeceğiz.   BeyazFilm.net



1500x1800 piksel boyutundadır.
BeyazFilm-Film İzle






Yabancı Dizi İzle

Yabancı Dizi İzle

Gelişen globalleşen dünyada artık uzaklar yakın yakınlar daha yakın oldu.Bu her alanda böyle ve dahada gelişmeye devam edecek.Dizi film sektörüde gelişen dünya ile son hızla gelişmeye devam ediyor geliştikçe bizler yani dizi film sektörüyle uğraşan kişilerde kendimizi güncellemek zorundayız.Bu konuda iddalı bir siteyiz sizlere en güncel en kaliteli hizmeti sağlamak için elimizden gelenin en iyisini yapacağımızın da garantisini veriyoruz.Yaptıklarımız yapacaklarımızın teminatıdır diyip kalitemizide vurguluyoruz. Yabancı dizi izle meyi herkez yayınlamakla uğraşamaz biz ise sizin için sadece hizmet olsun diye bunu sunuyoruz hemde tek parça halinde tüm dizilerimiz eksiksiz partlar.

Yabancı Diziler

Yabancı diziler konusuna gelecek olursak yabancı diziler türkiyede son yılların en revaçta konularından biri internet aleminde en çok takip edilen diziler artık yabancı diziler yabancı dizi sektörünün gelişmesi doğal bir durum çünki mükemmel kalitede dizileri var türkçe filmlerden bile kat kat kaliteli diziler yapıyorlar ve herkezi bu dizilere bağlıyorlar hak da ediyorlar. Bizlerde doğal olarak bu dizileri takip ediyoruz.Hepsi gerçekten çok kaliteli diziler bu diziler kaçmaz diyoruz.Sizlerde muhakkak izlemelisiniz geneli imdb den 8.5 puan üstü dev bir başyapıt niteliğinde ve birçok filmden daha kaliteli sadece 1 bölümü bile bu yüzden filmlerden daha fazla zevk alacağınıza emin olun yabancı dizi izlemek bir filmden daha keyiflidir.

Hd Yabancı Dizi İzle

Son olarak demek isterimki hepimiz türkçe diziler yerine internetten yabancı dizileri takip etmekte haklıyız. Bunuda kaliteli sitelerden Hd yabancı dizi izle olarak yapmalıyız ve bizler size bu hizmeti sonuna kadar sağlayacağımıza söz veriyoruz.En güzel yabancı dizileri en sevdiğiniz yabancı dizileri sitemizden takip edebilirsiniz. Üye olarakta daha kaliteli bir hizmet alabilirsiniz. Kaldığınız bölümleri takip etme gibi özelliklere sahip olabilirsiniz tamamen ücretsizdir üyelik. Sistemimizi destekleyeceğinizden eminim bizim adresimizden en kaliteli şekilde yabancı dizilerinizi takip edebilirsiniz. Diziler hakkındaki haberleride görebilirsiniz haberler kısmında ise birçok ünlü aktörün hayatını (biyografi) okuyabilirsiniz ve hayranı olduğunuz aktörler hakkında herşeye erişebilir hayatı hakkındakileri öğrenebilirsiniz.

Dizi10 Tanıtım Yazısı

                   Dizi10 Tanıtım Yazısı

Biz Dizi10 ailesi olarak dizi sektörüne yeni atılmış bulunmaktayız. Biliyorsunuz ki ülkemizde ve tüm dünya üzerinde internetten yabancı dizi izlemek artık geçmişe göre çok üst seviyede ilgi görmekte.
Yabancı Dizi izlerken bazı sorunlarla karşılaşıyoruz bu sorunlar bazen çok can sıkıcı olabiliyor ve bunun gibi sorunlar yüzünden bazı insanlar internetten dizi izlemekten sıkılabiyorlar. Bu sorunlara kısaca örnek vericek olursak : yavaş bağlantı sorunu , dizilerin tam olarak yüklenememesi , bütün yabancı dizilerin her sitede bulunmaması , dizileri izlerken en heyecanlı diyebilceğimiz yerlerde reklam girmesi ,yabancı dizilerin kalitesinin düşük seviye de olması yani hd olmaması gibi birçok sorun sayabiliriz. Biz sizlere Dizi10 ailesi olarak bu sorunlara çözüm olarak sizlere daha kaliteli hizmet verebilmek adına güncel olan bütün yabancı dizi ve yarışmaları sizlere en kaliteli (Hd yabancı dizi izle), hızlı ve reklamsız olarak sunuyoruz. Sitemize girdiğiniz zaman sizde farkedeceksiniz ki sitemiz gayet basit bir yapıya sahip olup ve istediğiniz bütün yabancı dizilere rahatça ulaşabileceğiniz kolaylıktadır. Bunların yanı bu zamana kadar bütün sitelerin sıkıntı yaşadığı devamlılık sorunu biz Diz10 ailesi olarak sizlerin desteği ile aşacağımıza ve uzun yıllar sizlere kaliteli bir şekilde hizmet vereceğimize inanıyoruz. Bunların yanında Dizi10 ailesi olarak sizin istek ve görüşlerinize önem vereceğiz. Dizi10 ailesine sosyal medya (Facebook,Mail,Twitter,Google+,Gmail,Yahoo) ve Mobil vb gibi farklı seçeneklerle bize ulaşabilecek, görüşlerinizi , isteklerinizi bize iletebileceksiniz. Sizin için elimizden gelenin en iyisini yapacağımızdan emin olabilirsiniz.
Sonuç olarak bütün yabancı dizileri  hd yabancı dizi izle , hızlı ve reklamsız olarak sitemizden yabancı dizi izleyebilir ve uzun yıllar size hizmet verebilmek adına bize yardımcı olabilirsiniz. Dizi10 ailesi olarak sizlere iyi seyirler dileriz..


300x500 px boyutunda resmidir.
DİZİ10.COM

14 Nisan 2015 Salı

Kocan Kadar Konuş

                    Kocan Kadar Konuş


Türk kadınlarının en büyük problemlerinden biri olan  evlilik problemlerini konu alan bir film 
Eğer kocan varsa varsın kocan yoksa yoksun deyimi bu filmde söz konusudur. Hele birde 30 yaşını geçmişsen kesin evde kalmışsındır.Kocan adar Konuş filminin konusu böyledir. Bu Film izle
Filmin başrol oyuncusu Efsun 30 lu yaşlarına gelmiş ve halen evlenmemiştir. Kendisinden küçük kuzeninin evlenme aşamasına gelmesiyle kendini sorgulamaya başlayacaktır ve Koca arayışına girmeye başlar. Yada diğer deyim ile akrabaların ve mahalle kadınlarının baskısı ' nezaman evleniyorsun kız '  'varmı biri'  sevgili arıyorum , kız arkadaşı arıyorum , koca arıyorum , gibi şeyler bu film izle mutlaka Kocan kadar konuş Hd izleyin. Aslında  Efsun'un sevgilileri olmuştur fakat sevgilileri kaba ve hanzo tabiri ile tarif edilebilecek tarzdan erkeklerdir. Ve dışarda kızların yanındaki mükemmel kocaları görüncede psikolojik olarak da etkileniyor ve bu koca araşında başına komik ve depresif hikayeler geliyor . Bu film izle yenler mutlaka eğlenecektir.Genelde Film izle yicileri film çıkışında verdikleri röportaj da çok güldük tepkisini veriyorlar. Bu film izle de aslında her türk kızı nın başına gelen olaylar anlatılmaktadır. Kocan Kadar Konuş Filmi gerçekten film izle yicilerinin mutlaka izlemesi gereken bir film dir. Kocan kadar konuş HD 720p olarak beyazfilm de.

550x736 boyutunda resimdir.
Kocan Kadar Konuş Kataloğudur.

13 Nisan 2015 Pazartesi

Kendime İyi Bak

                   Kendime İyi Bak

Yeşim ile Emre uzun bir sürderi birlikte flört dönemi geçiren ve evlilik kararı alan bir çifttir.Artık düğünlerine bir hafta gibi kısa bir süre kalmıştır ve hazırlıklar son hız devam etmektedir.Emre davetiyeleri dağıtmak için arkadaş grubuyla bir araya gelir ve bu buluşmada eski sayfalara tekrar döner.O geceden sonra Emre geçmişte yaşadığı ilişkiyi hatırlar.Bu durum Yeşim ile olan ilişkisini çok etkiler.Heleki evliliğe bukadar kısa bir süre kalmışken.Hayatı hakkında önemli sorgulamalar yapan Emre bakalım nasıl adımlar atacak. Kendime İyi Bak filmini izlemek sizede eski sayfaları tekrar kurcalama fikrini uyandırabilir.Bizden söylemesi.
Romatik komedi türündeki bu filmin başrollerinde Aslı Tandoğan, Begüm Bingören ve Çağdaş Onur Öztürk gibi oyuncular yer almaktadır.Film'in yönetmenlik koltuğunda ise Ruhi Yapıcı ve Serhan Arslan oturmaktadır. Film izlemek istiyorsanız sizin için iyi bir tercih olacaktır. Beyaz Film iyi seyirler diler.

150x200 px boyutunda bir resimdir.
Kendime İyi Bak film kataloğudur.

12 Nisan 2015 Pazar

Oflu Hocanın Şifresi

                 Oflu Hocanın Şifresi

Birine kara bir gün, kâbus gibi bir gün gibi gelen gün Oflu Hoca için çok sıradan bir gündür. Çünkü o hergün ilginç ilginç hikayeler ile karşılaşıyor.Çünkü o insanların derdini dinliyor onlara yol gösteriyor.Bulunduğu bölgedeki her kız için tehlike unsuru olan babaları mümkün mertebe zaptetmeye çalışmakta olan kızların çeşit çeşit olaylarının içerisindedir Oflu Hoca.Tüm bunlar yetmezmiş gibi hayatını değiştirecek, ama hiç istemediği bir rekabetin arasında bulacaktır kendini.Öncelikle hocanında gençliğinde oynadığı Doğanspor klübünün zor durumdan kurtulması ve çok iyi bir başkana ihtiyacı vardır. Hiçde iyi olmayan güvenirlik kelimesinin kendisine hiç uymayan müteahhit Ahmet ile Oflu Hoca arasında büyük bir rekabet başlar. Komedi buradan sonra kendini başka bir boyuta taşır. Komedi filminin gözdelerinden olan Oflu Hocanın Şifresi filmini izlemenizi tavsiye eder iyi seyirler dileriz. Film izlemenin keyfini bizimle yaşayın film kalitesinin tadını yaşayın iyi seyirler.Beyaz Film.

1200x1714 px boyutundadır.
Oflu Hocanın Şifresi filminin kataloğudur.

11 Nisan 2015 Cumartesi

Hükümet Kadın

                      Hükümet Kadın

Midyat'ta yaşayan Xate ismindeki  kadın 8 çocuk annesidir.Midyat'taki diğer kadınlardan tek farkı eşinin Midyat belediye başkanı olmasıdır.Hiç beklenmedik bir anda kendini Midyat belediye başkanı olarak bulur.Ev işlerinde nekadar becerikli ise Belediye başkanlığındada okadar beceriklidir Xate.
Çok kısa bir zaman sonra 'Hükümet Gibi Kadın' olduğunu kanıtlayan Xate, şehirdeki her sorunu kendi yöntemleri ile halletmeye çalışmaya başlamıştır.Xate artık sadece midyat halkı için değil ülke içinde birşeyler yapmaya başlamıştır.
Sermiyan Midyat'ın kaleminden çıkan bu senaryoyu yine Sermiyan Midyat yönetmiştir. Bir kadının kendi kadınca yöntemleri ile bir belediye başkanlığını nasıl yönetebilecegini anlatan bu film oldukçada komik. Hükümet Kadın filminde ilk kez bir kadının ve üstelik 8 çocuklu bir kadının belediye başkanı olma hikayesi anlatılmaktadır. Oyuncu kadrosu Demet Akbağ , Ercan Kesal ve Bülent Çolak gibi kaliteli oyunculardan oluşuyor. Hükümet Kadın izlediğinize pişman olmayacağınız bir filmdir. BeyazFilm iyi seyirler diler.


1050x1500 px resim boyutudur.
Hükümet Kadın kataloğudur.

10 Nisan 2015 Cuma

Recep İvedik 4

                         Recep İvedik 4

Şahan Gökbakar'ın hayali karakteri olan Recep İvedik tilpemesine çektiği 3 filmden sonra 4. sü de oldukça iddialı.Recep İvedik 4 filmleri maldivler'de sürmüştür.Recep İvedik Güngören'de bir mahallede yaşamaktadır.Yaşadığı mahallede mahalle takımının antrenörlüğünü yapmaktadır ve antreman yaptıkları tek boş alanda arazi sahibi tarafından ellerinden alınmaktadır.Recep İvedik buna engel olmak için her yolu denemektedir. Mahalleliden para toplamak , yardım sever insanlardan yardım istemek gibi bir çok yola başvurmuştur ancak 300 bin tl yi toplamak mümkün olmamıştır. Son çare olarak Survivor'a katılmaya karar verir. Macera ve kahkaha burada başlar.
Filmin yapımcılığını Şahan Gökbakar'ın kardeşi Togan Gökbakar üstlenmiştir.Senaryo ise tekrar Şahan Gökbakar'a aittir.
Recep İvedik 4 izlemenizi tavsiye eder iyi seyirler dileriz. Beyazfilm.net

2000x2857 px özelliğinde resimdir.
Recep İvedik 4 filminin kataloğudur.

9 Nisan 2015 Perşembe

Baba-Godfather 2

                        Baba-Godfather 2


Baba filmi bir klasiktir bir yaşam stilinden öte şarkılarda yaşatılmış çok tarihi bir filmdir.Vito Carleone italya'dan amerika'ya gelir ve her türlü işde çalışır ve sonunda mafyacılığın ilk adımlarını atar.Herkese reddedemeyeceği tekliflerde bulunur.:D Tabiki etrafında mafyalarla çeşitli çatışmalar yaşanır.Film izleyicileride her zamanki gibi Godfather'ı el üstünde tutmaya devam etmektedir.Şahsen ben ne zaman görsem eski yıllandıkça değerlenen şarap misali filmi izlemek için şevkleniyorum.İçim kabarıyor ve bir özgüven oluşuyor içimde.Bir mafya ruhuna sahip oluyorum bir an kendini gerçek hayata aktaran bir gerçeklikte anlatıyor filmi.Hd film izle seçeneği BeyazFilm tarafından eklenen Godfather 2 izleyicilerine sunulmuş durumda sizlerin huzurunda.İyi seyirler dilerim.

333x500 px görüntü kalitesindedir.
Godfather 2 resim kataloğu'dur.

8 Nisan 2015 Çarşamba

Bahara Yolculuk

                  Bahara Yolculuk


Yeni Açılan Film Sitemize yeni bir film daha ekliyoruz. Bu film izlenmelidir , başka birşey demiyorum. Bahara Yolculuk filmi Gönüllü bir öğretmenin hayat mücadelesini anlatmaktadır. Türkiye'den Kırgızistana uzanan bir hikayeyi konu alan bu film izleyicileri adeta büyülüyor. Bütün sonucunda tanıştığı insanlar , gurbetçiler, ve diğer insanların hikayesi bu filme de yansıyor. Bu filmde hd film izlemenin keyfini yaşayacaksınız. Bahara Yolculuk filmi başka insanların hikayelerini anlatan çok güzel filmdir.BeyazFilm aracılığıyla sizlerle hd film izle sunumlarında bulunacağız ve tam gaz devam edeceğiz.Bu film in çekimleri Türkiye , Kazakistan ve Kırgızistan'da gerçekleştirilmiştirç. Yönetmenliğini Hamdi Alkan'ın gerçekleştirdiği yapımın film izleyicilerinin karşısına Aslıhan Güner , Gürol Güngör , Merve Sevi Ve Mert Yavuzcan gibi oyuncular ile çıkıyor. Bu film gerçekten çok konuşulacak gibi görünüyor.Film izleyicilerinden tam not alalan bir film . İzlemenizi şiddetle tavsiye ediyorum.İyi seyirler dilerim.



500x655 boyutlarında bir resimdir.
Bahara Yolculuk Filminin Kataloğudur.

7 Nisan 2015 Salı

Burcu Esmersoy makyajsız görüntülendi

      Burcu Esmersoy makyajsız görüntülendi

Burcu Esmersoy makyajsız görüntüsü ile dikkatleri üzerine çekti.
Güzelliği ile herkezi büyüleyen Burcu Esmersoy bu haliyle kimseyi büyüleyemez doğrusu.Burcu Esmersoy makyajsız görüntüsü herkezi şoka uğrattı. Bu hali ile kameralara yakalanınca 'bugün benim izin günüm beni maruz görün' diyerek işin içinden sıyrılmaya çalışsada olanlar oldu artık. Dudağındaki uçuklarda gözlerimizden kaçmadı. İnşallah en yakın zamanda güzelliğine kavuşur diyoruz. Beyazfilm haberi sunmaktan gurur duyar.


Burcu esmersoy yine her zamanki gibi makyajsızda çok güzel
Burcu Esmersoy'un Güzel Görünümlü Fotoğraflarından Bir tanesi

5 Nisan 2015 Pazar

BeyazFilm.Net Tanıtım Yazısı

               BeyazFilm.Net Tanıtım Yazısı


Öncelikle tüm film izleyicilerine merhaba
Film sitesi modelinin tamamen farklı bir anlam kazandığı projemizde sizlere hizmet etmekten gurur duyarız. Film izleyicilerinin hayallerini süsleyen ; tasarım , kullanım kolaylığı gibi önemli özellikler ile karşınızdayız. Film sitemizin diğer sitelerden farkı olan kolay kullanımı ve göz yormayan özelliği siz izleyicilerimizin dikkatini çekeceğini sizlere belirtmek isteriz. İnternet hızınıza göre  istediğiniz filmi istediniğiniz kalitede izleme  keyfini sizlerle başbaşa bırakmanın mutluluğunu yaşamaktan gurur duyarız. Sizler için her dizinin her kalitede ayarlanmış olmaktadır.İstediğiniz filmi HD izleme imkanına sahip olduğunuz için farklı olduğumuzu düşünüyoruz. Şunu da belirtmek isterizki uye olduğunuz taktirde filmlerinize kaldığınız yerden devam etme özelliğide sizler için apayrı bir ayrıcalık olacaktır. Filmin hangi dakikasında kaldım diye kaygılar kesinlikle yaşamayacaksınız. Kullanım kolaylığı ve 1. kalitede kullanılan hosting sistemi ile sizlere hizmet vereceğiz.Kaliteden ödün vermeyen hosting şirketimizle web sitemizde hiç bir sorun yaşamayacağınızın garantisini verebiliriz.
Sizler için çalışmamız her zaman devam edecektir. Bizi seçtiğiniz için herzaman film izlemekten zevk alacak ve pişman olmayacaksınız. Film izlemenin keyfini bizimle yaşayın mutlu kalın . İyi seyirler dileriz..
BeyazFilm.net


3 Nisan 2015 Cuma

Bana Masal Anlatma

                 Bana Masal Anlatma

Rıza ismindeki iyi kalpli ve hayatını dolmuş şöförlüğüne adamış utangaç Rıza , Mahallenin gözbebiği olan bir delikanlıdır. Fakat Ayperi isminde güzeller güzeli bir kızla tanıştığında doğru bildiği herşeyi gözden geçirecektir.Ayperi marifetli, elini attığı herşeyi güzelleştiren bir kızdır.Rıza bu kızla tanıştıktan sonra hayatında herşey değişiyor.Film izleyicilerini bir hayli duygulandıran ve aşkı muhteşem bir şekilde tattıran bu film Ocak ayında vizyona girmişti. Şimdide Beyazfilm ayrıcalığı ile sizlerle olmaya hazır. Başrollerini ise Hande Doğandemir ve Fatih Artman paylaşıyor.Filmin yönetmenlik koltuğunda ise Leyla ile Mecnun'un senaristi Burak Aksak oturuyor. İzlemeye doyamıyacağınız Bana Masal Anlatma filmini izlemenizi sizlere şiddetle tavsiye ediyorum. Beyazfilm iyi seyirler diler.


1 Nisan 2015 Çarşamba

Entelköy Efeköy'e Karşı

                     Entelköy Efeköy'e Karşı


   Ekolojik ve aktivist bir grup Ege Bölgesinde bir köye yerleşmektedir. Doğayla iç içe yaşayarak ekolojik bir köy oluşturmak istemektedirler.Köylüler aktivistlerin köye yerleşmelerinden pek         memnunlardır. Çünkü Evleri tarlaları köylerine gelen aktivistler sayesinde oldukça değerlenmektedir.Köyde canlılık başlar.Fakat Köyde termik santral kurulacağı haberleri yayılınca olaylar başlar.Aktivistler ile köylüler omuz omuza vererek protestolar yaparlar. Olaylar iyice komik bir hal alır.Bu film de aktivistlerin köylülerle aralarında geçen komik olayları anlatmaktadır.Film izleyicilerinin  aradığı komedi bu filmde fazlasıyla var. Entelköy Efeköy'e Karşı izleyicilerinin film ile ilgili tek yorumları çok güldük oluyor. Entelköy Efeköy'e Karşı izlemek için tek yapmanız gereken beyazfilm.net adresine girmek .Beyazfilm iyi seyirler diler.