22 Kasım 2015 Pazar

Yabancı Dizi İzle

Yabancı Dizi İzle
Yabancı diziler günümüzün en çok izlenen dizileri haline gelmiştir.Bunun başlıca sebepleri 2 ye ayrılır bunlardan biricisi kalitesiz türkçe dizilerdir 2. si ise son yıllarda lost dizisi ile birlikte yükselişe geçen yabancı dizilerdir.Bu iki unsur ön plana çıkmıştır ve birazdan bu iki unsura değineceğiz Öncelikle kalitesiz türk dizlilerini incelersek.Yeşilçamdan sonra başlayan bir zincirleme televizyon sinsilesi diyebiliriz kısaca.
Kaliteden yoksun tamamen içeriğe dayalı dizilerdir. Duyguların ön planda tutulduğu özellikle son yıllarda entrikalar üzerine kurulu yok tecavüz olayları , yok aşk entrikaları vs. üzerine kurumuş bir dizi sektörüne sahibiz insanlarımız bu olaylardan piskolojik olarakta çok etkileniyor buda ayrı bir zararıdır türk dizilerinin. Oysaki dizilerin toplumu iyi yönlendirmesi gerekir en azından türkçe dizilerde böyle olmalı diye düşünüyorum çünki kaliteden ödün veriyoruz madem faydalı olalım.
Yabancı dizi izle' ye gelecek olursak evet dediğimiz gibi yabancı diziler son yıllarda mükemmel diyeceğimiz seviyede the walking dead örnek verilebilir ben son yıllarda bu diziyi takip ediyorum gerçekten efektler olarak mükemmel buluyorum. Herşey var dizi içinde biliyorumki efekt ve izlenirlik olarak the walking dead ilk 10 a bile giremeyebilir. Buda bize yabancı dizi sektörünün ne kadar ilerlemiş olduğunu gösteriyor. Tek sıkıntı çeviri olarak yayınlanması oluyor yabancı dizilerin bunuda profesyonel kadromuz ile hd yabancı dizi izleme keyfini size sunuyoruz. dizi10.com olarak size bu makaleyi hazırladık umarım beğenir ve sitemize gelip yabancı dizileri bizim sitemizden takip edersiniz.

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder