24 Mart 2015 Salı

Survivor All Star

                   Survivor All Star


Herkesin bildiği gibi bir klasik haline gelen Survivor ekranlara son 10 yılın en iyisi olan kadroyla Survivor All Star izleyici profiliyle ekranlarda start verdi.Bildiğiniz üzere çok  şiddetli açlık ve doğa koşullarıyla başa çıkmaya çalışan yarışmacıların kendilerine özgü bazı özellikleri ortaya çıktıve halkın analizini sizler için derleyip toparladık.

  Survivor izleyicileri  İşte onlardan  bazıları :

Merve Aydın :  Herkesin bildiği gibi Ahmet sendromuna yakalanan yarışmacımız hakkında halkın analizine göre merve aydın ekranlarda biraz antisempatik  durmaya başladığını belirten çoğunluğumuz  çoğu hakekette başlarını suçladığını fakat aynı tavırları kendisininde yaptığını belirttiler tabiki merve hayranlarınında desteği sonuna dek çizgisini bozmaması yönünde gelişti.


 Hasan Yalnızoğlu :  Çeşitli icatlarıyla ön plana çıkan yarışmacımız için halkın ilk başlardaki turabi ,taner, hilmicem  üçlemi hasana doğru kaymaya başladı  dikkatimizi çeken gelişme başlardaki bu üçlü desteğin hasan ibresine kaymaya başladığı yönünde oldu.Hatta hasannın ilerleyen günlerde liderlik vasfını eline alığ sms dede 1. çıkması yönünde bir girişimin olduğu söylentiler arasında.


Hiç yorum yok:

Yorum Gönder