31 Mart 2015 Salı

Yusuf Yusuf

                       Yusuf Yusuf


Araba tutkusu olan bir gencin konusunu değinen bie yapım olan yusuf yusuf izle filmini Oya Başar, Burak Satibol,Eylül Oztürk'ün oyunculuklarını paylaştığı Ersoy Gürlerin yönetmen koltuğunda olduğu bu film küfürsüz komedi olarak izleyicilerle buluştu.Araba yarışçısı olmak isteyen yusufun hayalleri hiç bir zaman gerçekleşmez dolmuş kullandığı bir gün arabasına papaz kılığında bir suikastçi biner ve bu suikasçi papaya suikast düzenlemek için binmiştir fakat papaz kılığına girip dikkat dağıtma amacındadır.Arabadaki bu iki kişinin adıda yusuftur.Papaz kılıklı yusuf işini bir an önce yapmanın  çabasındadır.Fakat başlarına gelmeyen macera kalmayacaktır.BeyazFilm sizlere Yusuf Yusuf Hd izle seçeneğinide sunmuş bulunmaktayız.Film izlemek için sitemizi ziyaret ediniz.İyi seyirler dileriz.


28 Mart 2015 Cumartesi

Unutursam Fısılda

                     Unutursam Fısılda


Bu filmde küçük bir kasabada yaşamlarını sürdüren bir ailenin iki kız çocuğunun hikayesi anlatılmaktadır. Bu iki kız kardeş ( Hanife ile Hatice ) sağlıl lisesinden mezun olduktan sonra kasabanın sağlık ocağında hemşireliğe başlamışlardır. Hanife içine kapanık ve kendi halinde olduğu gibi Hatice tam aksine laf dinlemeyen kafasına koyduğunu yapan huysuz bir kızdır.Hanife edebiyat ile ilgili ise Hatice de şarkı söylemeye ilgilidir.Bu film izleyicilere iki kız kardeşin aynı adama aşık olmasının nekadar zor bir iş olduğunu göstermektedir. Bir gün kasabaya yeni kaymakam atanacaktır ve bu iki kız kaymakamın oğlu Tarık'a  aşık olacaklardır. Burdan sonra iki kızın hayatı tamamen değişmektedir.
Çağan Irmak'ın senaristliğini ve yönetmenliğini yaptığı film izleyicileri 1960'lı yıllardaki Tarık Akan , Türkan Şoray gibi yıldızların oynadığı filmleri çağrıştıracaktır. Bu film izleyicileri gerçekten etkileyeceğe benziyor. Unutursam Fısılda HD izlemek ,sizlere 60 lı yıllardaki filmleri HD film izlemek gibi bir keyif vereceğinden emin olabilirsiniz.


700x950 görüntülerindedir.
Unutursam Fısılda Kataloğu'dur.

27 Mart 2015 Cuma

Mucize

                               Mucize



Mahsun Kırmızıgül'ün Son Film'i olan Mucize oldukça rağbet gördü. Mahsun Kırmızıgül sanatçı kimliği ile olduğu kadar sinema sektöründede yeterince ün yapmış belliki.Sinema sektörüne okadar çok sevdalanmışki Sinema izleyenlerine kendini kabullendirmiş bir yönetmen olarak ilan ettirdi kendini.Mahsun Kırmızıgül Mucize filmi ile 4. filmine imzanı atmıştır. Çekimleri İzmir Foça , Kars ve Kağızman'a bağlı bir köyde gerçekleştirilmiştir. Mahsun Kırmızıgül bu defa 1960'lı yıllardaki sefaletin , darbenin içindeki Türkiye'nin panoramasını izleyicilere aktarıyor. Filmde 1960'lı yıllarda yüzbinlerce okuma bilmeyen insanların , çocukların ve onlara birşeyler öğretmek için çırpınan öğretmenlerin hikayesi anlatılıyor. Bu film izleyicilere 1960'lı yıllardaki Egeli bir öretmenin  (Talat Bulut'un) Doğu ya sürgün oluşunu anlatılıyor. Mahsun Kırmızıgül filmlerinde daha çok memleket sorunlarına değinerek ne kadar duyarlı bir kişilik olduğunuda burda bizlere kanıtlıyor.
Öte yandan film izleyicileri Mucize filmini izlemelerinin diğer bir nedenide oyuncuların kalitesinden kaynaklanıyor. Mucize filminin oyuncuları ; Talat Bulut, Serpil Gül, Büşra Pekin , Meral Çetinkaya , Ali Sürmeli , Seda Tosun gibi kaliteli oyunculardan oluşuyor. Böylesine bir film izlenmezmi sizce ? İzlemenizi şiddetle tavsiye ediyorum. Mucize HD izlemek için Beyazfilm.net e girmeniz yeterli.


26 Mart 2015 Perşembe

Fetih 1453

                             Fetih 1453



Türk Film sektörünün tarihini baz aldığımızda bugüne kadar yapılan en çok bütçeli film olan Fetih 1453 izleyicilerinin büyük desteğini almış  ve söylentilere göre yapılan hasılatın harcanan paraya farkının bir hayli olduğu türk gişe rekoru ile listeleri alt üst etmiş durumda.Film izleyicilerinin bu denli filme olan talebi bildiğimiz üzere şanlı Atalarımızın Fatih Sultan Mehmet Hanın dünya tarihini değiştiren bu filminin konu olmasıdır.İstanbulun Fethi için yapılan hazırlıklar ağır topların dökülmesi yeni gemilerin tersanelerde inşası Rumeli Hisarının yapılmasıyla  Bizansın yalnız bırakılması ve boğaz denetimini kontrol altına alınmasıyla boğazlardan gelebilcek desteğin önüne geçilmesi , o dönemde yetişen nadide bir ustalığa sahip Akşemsettin Hazretleri ile olan diyalogları ve aralarında geçen sahneler, ve  o tarihi büyük günün gelmesiyle istanbul üzerine taarruz haline geçilmesiyle gemilerin karadan haliçe indirilmesi bunun gibi ve neticesinde ise hd film izleyicilerinin bildiği gibi istanbulun fethiyle o büyük övgüye mashar olan o büyük kumandan bunlar elbette bu filmde işlendi.BeyazFilm olarak sizlerle daha çok bilgiyle yaptığımız çalışmalardan ötürü sizlerden desteklerinizi bekliyorum ve bol filmli  günler diliyorum.



25 Mart 2015 Çarşamba

Babam ve Oğlum

                         Babam ve Oğlum



Sizlerinde bildiği gibi film izleyicilerimizin bu tarz duygusal filmlerde ülke olarak ayrı bir hassasız. Eski insanlar bilir sinema salonlarındaki duygusal filmlerde yaşanan gerçek realite günümüz filmi olan babam ve oğlum filminde eski soluğunu yakalamış durumda.Film izleyicilerinin bilmesi gereken detaylara gelecek olursak babası ile arası kötü olan  bir evladın baba ocağından uzaklaşması yıllar sonra torunu ile çıkagelmesi ile hikaye başlar.Oğlunun gelmesinin bir nedeni vardır aslında fakat babası ile arası kötü olduğu için bunu söylememektedir.Torunu ile ilk defa karşılaşan dedesi ise torununa yavaş yavaş ısınmakta aslında içten içe sevmekte fakat evladına olan kızgınlığından sevgisini torununa yansıtmamaktadır.Babam ve oğlum Hd izle seçeneğiyle sizlere kaliteli hizmet vermeyi ilk edinen BeyazFilm ailesi olarak bizlere olan desteğinizi esirgememeniz konusunda siz izleyicilerimize rica ediyoruz film dolu günler dilerim.



24 Mart 2015 Salı

Survivor All Star

                   Survivor All Star


Herkesin bildiği gibi bir klasik haline gelen Survivor ekranlara son 10 yılın en iyisi olan kadroyla Survivor All Star izleyici profiliyle ekranlarda start verdi.Bildiğiniz üzere çok  şiddetli açlık ve doğa koşullarıyla başa çıkmaya çalışan yarışmacıların kendilerine özgü bazı özellikleri ortaya çıktıve halkın analizini sizler için derleyip toparladık.

  Survivor izleyicileri  İşte onlardan  bazıları :

Merve Aydın :  Herkesin bildiği gibi Ahmet sendromuna yakalanan yarışmacımız hakkında halkın analizine göre merve aydın ekranlarda biraz antisempatik  durmaya başladığını belirten çoğunluğumuz  çoğu hakekette başlarını suçladığını fakat aynı tavırları kendisininde yaptığını belirttiler tabiki merve hayranlarınında desteği sonuna dek çizgisini bozmaması yönünde gelişti.


 Hasan Yalnızoğlu :  Çeşitli icatlarıyla ön plana çıkan yarışmacımız için halkın ilk başlardaki turabi ,taner, hilmicem  üçlemi hasana doğru kaymaya başladı  dikkatimizi çeken gelişme başlardaki bu üçlü desteğin hasan ibresine kaymaya başladığı yönünde oldu.Hatta hasannın ilerleyen günlerde liderlik vasfını eline alığ sms dede 1. çıkması yönünde bir girişimin olduğu söylentiler arasında.


23 Mart 2015 Pazartesi

Son Mektup

                            Son Mektup



Çanakkale Destanının anlatıldığı hüzünlü dram yüklü bir film daha film izleyicileriyle buluştu.18 Mart Çanakkale destanının  yaşandığı gün olarak berirlenen filmin çıkış tarihi oldu.Herkes tarafındanda bilindiği üzere yıllar yıllar önce kulaktan  kulağa dedelerimizin anlattıklarıyla ve yaşanmışlıklarla   büyük bir kahramanlık öyküsü yazdılar ARIBURNU, SEDDÜLBAHİR ANAFARTALAR gibi cephelerde ölüm onların gözünü hiç korkutmuyordu  vatanlarını koruma pahasına canlarını bu insanlar için feda eden dedelerimiz büyük minnet ve saygının her türlüsüne layık olmakla birlikte dualarımızda onları anmayı eksik etmemeliyiz.Bizki  ne türlü fedakarlıklar uğruna canını hiçe sayan atalarımız ve önceki atalarımıza layık bir nesil olmalı onları anmalı onların açtığı bu yoldan yürümeli onların mazisine anısına saygısızlık yapmamalıyız.BeyazFilm olarak bu hassasiyete sahip çıkıyor ve herkesi onlar için duacı olamaya çağırıyoruz.Film için  yaklaşık 20 milyon bütçesiyle oldukça  pahalı bir yapım olan son mektup izleyicilerine en pahalı film olma özelliğine sahip oldu.Nusret mayınlarının yeniden bu film için yapıldığı ve filmde kullanılan uçak ve gemilerin filme özel türk mühendisler tarafından yapıldığınıda belirtmek isterim.Sanat camiası ve önde gelenlerinde filme yönelik ilgisi çok büyük oldu.Herkesi tarihini bilen insanlar olmaya çağırarak sizlere iyi günler dilerim.


22 Mart 2015 Pazar

Sevimli Tehlikeli

                         Sevimli  Tehlikeli

Sevimli Tehlikeli İşte Özcan DENİZ'in yeni filmi. Özcan Deniz'in daha önceki filmleri gibi bu filmi de çok konuşulacağa benziyor.Baş rollerini Şükrü Özyıldız ve Ayça Ayşin Turan 'ın paylaştığı film sizler için Sevimli Tehlikeli HD olarak Beyazfilm de. Sevimli Tehlikeli HD izle yebilirsiniz.Film izleyicilerinin kaçırmayacağı türden bir filme benziyor. Özcan Deniz daha önce yönetmenliğini yaptığı filmlerde hep başrol oynardı fakat bu filmde sadece yönetmenlik yapıyor Sevimli Tehlikeli Konusu Şükrü Özyıldız ( Zorok ) seneler önce beşikten bir kız çocugunu kaçırır ve onun çok kötü bir hayat yaşamasına neden olur. Zorok yıllar sonra yaptığı işten pişman olup kaçırdığı kızı gerçek ailesine goturmek kızı tekrar kaçırır ve aşk hikayesi burda başlar Sevimli Tehlikeli izle mutlaka Sevimli Tehlikeli HD 720p olarak sizler için web sitemizde. Aynı zamanda filmde birçok macera ve hikayelerde vardır mutlaka bu film izle.

19 Mart 2015 Perşembe

Aşk Sana Benzer

                   Aşk Sana Benzer


Türk sinemasının yeni filmi Aşk Sana Benzer Filmi sizlerle ve film izleyicilerinin takibini sonuçlandıran güzel gelişme. Aşk öyle birşeydirki , insanın gözlerini kör eder. Gözleri ondan başka kimseyi görmez. Her insan böyle sevmek ister ama buna kolay kolay kimse cesaret edemez. İşte böyle bir aşk hikayesini anlatıyor Aşk Sana Benzer Filmi . Şairin dediği gibi ' Aşk deliliğin normal dışı halidir ' . O halde izlemek istiyorsanız Aşk Sana Benzer izle sizin için biçilmiş kaftan
2015 yılında vizyona giren Türk filmi toplamda 113 dakika. Yapımcılığını Taff Pictures üstlenmiştir. Senaryo ise Bedia Ceylan Güzelce'ye aittir. Dram ve romantizm'in üst sınırlarda olduğu bu filmin yönetmenliğini ise A.Taner Elhan üstlenmiştir. Aşk Sana Benzer Filminin Konusu Küçük bir kasabadaki büyük bir aşk hikayesi Ali ( Burak Özçivit )'nin ailesinden kalmış küçük bir lokantası vardır. Lokantanın durumu iyi olmadığı için çırpınıp durmaktadır. Birgün hiç beklemediği bir anda çok güzel bir kız ( Fahriye Evcen ) ile karşılaşır. Onu görünce birden bire kalbi yerinden çıkacakmış gibi olur. İsmi Deniz olan bu kız Ali'nin hayatını alt üst edecektir. Ali hem maddi hemde manevi olarak çok etkilenecektir.Kendisini Denizden uzaklaştırmaya çalışan ali buna engel olamıyacaktır. İkilinin arasında aşk başlayacaktır ama Deniz'in geçmişinde sürüklediği belalar arkasını bırakmayacaktır. Peki sonrasında neler mi oluyor? Gerisi için Film izle.